bedrijven, groepen, clubs

RunColor.nl

Voor bedrijven, groepen, clubs maakt RunColor speciale aanbiedingen.  

Soms worden shirts, broeken en jasjes is één partij geleverd een andere keer, en dat gebeurt steeds vaker,  wordt er steeds door geleverd en dan alles ook door elkaar (behalve shirts ook singlets, korte en lange broeken) en dat allemaal binnen één aanbieding. Ook het naleveren gebeurt dan snel en soepel,  ook als het dan maar om één stuks zou gaan. het voordeel hiervan is dat men niet in één keer alles hoeft te bestellen.  Als je loopgroepje groter wordt dan bestel je er gemakkelijk één shirt bij, of misschien liever dit keer een singletje.

En ook voor deze bedrijven en groepen maken wij natuurlijk de ontwerpen.  De meeste hebben al een logo en vaak al een tekst klaarliggen. En ook zijn er al vaak bedrijfskleuren bekend. En anders maken we in samenwerking met elkaar graag een geheel nieuw ontwerp.
Hiervan stuur ik een (digitaal) voorbeeld naar de klant en die kunnen we dan net zolang weer aanpassen tot die helemaal akkoord is.

Voor de bedrijven, groepen en clubs hebben we veel service in huis. Want dan maken we ook alle kleding op maat.  In alle mogelijke maten, van heel groot tot heel klein (kindermaten)  en anders passen we de maat aan, voor bijvoorbeeld de extra lange loper maken we de kleding op de juiste lengte en voor de loper met een "extra maatje meer"  vragen wij om de maten.
Er is altijd de keus tussen een ronde hals en een V-hals, ook doorelkaar.
Als je het wilt sturen we vooraf een pakket paskleding naar je toe.

Wil je een aanvraag doen stuur mij dan een mail naar      info@runcolor.nl     of 
of vertel mij in     'messenger'      van facebook wat je wensen zijn    (zoek op  'jan doodeman'   naar de juiste facebook pagina)
Een telefoontje naar  06  466 36 906   is ook mogelijk.