korte, driekwart en lange tights

RunColor.nl

RunColor maakt jouw hardloop tights.   In alle mogelijke lengtes, sterker nog ik maak de hardloopbroek op jouw gewenste lengte.
Heren dragen de korte tight liever iets langer als de dames.  
Alle tights die ik met de opdrukken voor je maak zijn gemaakt van een heel mooie soepele stof.   Turlin.  Uitrstekend geschikt voor de (hardloop-) sport. Goed vochtregulerend en snel drogend.

Hoewel je best een bestaand ontwerp uit kan kiezen, er zijn dan geen ontwerpkosten (€ 10,00),   is het veel leuker om je eigen loopsetje samen te ontwerpen. Jij levert de ideëen aan en ik maak je ontwerp.   Je hebt dan als enige zo'n uniek loopset en steelt de show op de loopjes en op je training.

Kijk onderaan deze pagina naar de vele ontwerpen en producties die ik al eerder maakte voor mijn klanten.

Ik maak alle tights in alle mogelijke maten, van heel groot (lengtematen) tot aan een kleine kindermaat.
De aanvraag kun je doen via messenger (facebook, kijk bij mijn pagina  'jan doodeman'), of via een mailtje naar:  info@runcolor.nl, of een telefoontje naar:   06 - 466 36 906
In de informatiemail die ik na jouw aanvraag naar je toestuur vraag ik om je maten, vooral de lengtematen voor hoe lang je loopbroek moet gaan worden.
De broeken worden in zijn geheel geprint en hebben geen ongemakkelijke inzetstukken zoals soms bij gekleurde tights van andere merken .

De meeste dames die een hardloopjrukje of rokje willen bestellen willen er ook graag een tight bij.  Een short, een korte- , een driekwart-  of een lange tight. En die maken we dan ook in een kleur die in het jurkje of rokje voorkomt.   Klik op "hardloop jurkjes",  of op    "hardloop rokjes"   en kijk naar de mogelijkheden.

Alle tights hebben een gemakkelijk klein sleuteltasje voorin de broek, een handig aantrekkoord in de elastische taille en de driekwart en de lange broeken hebben een ritsje onderaan de pijp.
Een optie is een sleuteltasje met een rits achterop de broek, de meerprijs hiervoor is:   € 2,50   Deze kan geschikt gemaakt worden voor een smartphone.

In de informatiemail die je krijgt na je aanvraag vraag ik behalve  om je adresgegevens ook naar je wensen hoe je het loopsetje wilt laten ontwerpen, je leivelingskleuren, misschien een logo, een bepaalde opdruk, je naam, een mooie tekst die met het hardlopen temaken heeft, nagenoeg alles is mogelijk.  Ik maak een ontwerp voor je en die krijg je digitaal toegezonden en die kun je dan weer  aan (laten) passen tot je helemaal tevreden bent.


code prijs artikel  
       
2000 € 64,25 lange tight heren
2100 € 64,25 lange tight dames
2200 € 54,75 driekwart tight heren
2300 € 54,75 driekwart tight dames
2400 € 42,25 korte tight heren
2500 € 42,25  korte tight dames
2600 € 40,00 short dames
       
0000 €   2,50 optie sleuteltasje met rits  
0000 € 10,00 ontwerpkosten  
0000 €   4,00 verzendkostem klein pakketje  
0000 €   8,00 verzendkosten groot pakket  


Dit zijn de prijzen voor de bestelling van één broek.   Wil je voor je groep of je bedrijf meerdere en dezelfde broeken bestellen vraag dan eerst om een passende aanbieding.